Şcoli de limbă engleză | Review-uri de cursuri şi şcoli de limbi străine | Studiul limbii în şcoli de limbi străine locale

Go

Newsletter

Înscrie-te ca să primeşti ultimele oferte, review-uri şi articole

 1. Ghidul review-urilor

  Membrii ar trebui să citească review-urile postate pe Cursdelimba ca opinii individuale, extrem de subiective. Opiniile exprimate în review-uri sunt acelea ale membrilor siteului Cursdelimba şi nu ale siteului Cursdelimba.

  Nu sprijinim nici o opinie exprimată de studenţii evaluatori şi nici reacţiile sau răspunsurile entităţilor manageriale, nici nu suntem afiliaţi vreunei companii sau entităţi evaluate sau listate pe acest site. Cursdelimba îşi rezervă drepturile de a şterge orice review sau reacţie a vreunei entităţi manageriale pentru orice motiv consideră adecvat. Toate review-urile călătorilor trebuie să urmeze ghidul Cursdelimba.

  Nu vom publica un review dacă acesta nu întruneşte exigenţele ghidului nostru:

  Tonul familiar – Fără injurii, ameninţări, comentarii prejudicioase, exprimare agresivă sau alte forme de conţinut scriptic non-familiar.

  Conflicte de interese – Review-urile tale ar trebui să fie obiective şi nepărtinitoare. Dacă există cea mai mică sugestie de conflict, te rugăm nu posta review-ul. Spre exemplu, proprietarii nu ar trebui să îşi laude propria afacere sau să-şi atace competitorii şi utilizatorii să comenteze despre angajatorii lor curenţi sau precedenţi.

  Review real – Trebuie să îţi foloseşti identitatea, numele şi poza reale. Pe site vor apărea prenumele şi iniţiala numelui (Ion P.).

  Experienţe secundare şi zvonuri – De exemplu, nu poţi face un review prost unei şcoli pentru că cel mai bun prieten al tău s-a plâns în legătură cu experienţa lui. Review-urile tale trebuie să fie despre experienţele tale, nu ale altora.
  Notă: Prin zvon se înţelege informaţie neverificată auzită sau primită de la altcineva.

  Atacuri personale – Putem suporta limbaj dur, dar nu este nevoie de obscenităţi, exprimări agresive sau alte forme de bigotism. Probabil că prietenii tăi ştiu când eşti amuzant, dar milioanele de oameni care citesc Cursdelimba nu au de unde şti.

  Relevanţă – Review-urile nu sunt locul potrivit pentru revolte referitoare la practici de angajare, ideologii politice sau alte chestiuni care nu ţin de experienţa esenţială a clientului obişnuit. Nu posta review-uri în legătură cu călătorii mai vechi de trei ani.

  Plagiere – Foloseşte propriile cuvinte pentru a ne relata experienţele tale de la şcoala de limbă, dar nu reproduce conţinut de pe alt site.

  Scrie folosind limbaj standard de email – Te rugăm foloseşte eticheta standard când scrii un review. Nu folosi MAJUSCULE, simboluri tipografice excesive, tag-uri html sau limbaj de jargon.

  Review-uri goale – Un review fără text e ca un peşte fără apă. Nu fi timid, scrie cu cap!

  Non-comerciale – Nu sunt acceptate pe site emailuri comerciale sau informaţii de contact. Nu pot fi incluse materiale promoţionale de nici un fel. Ne rezervăm dreptul să respingem orice URL din orice motiv.

  Scris de membru Cursdelimba cu vârsta de peste 16 ani – Membrii care fac review-uri trebuie să aibă peste 16 ani.

  Cum arată un review excelent?

  Cele mai bune review-uri sunt personale, scrise ca urmare a experienţei şi tind să ofere sugestii folositoare, poate chiar şi un sfat două de interior. Cele mai folositoare review-uri menţionează uneori calităţi unice care fac şcoala respectivă specială sau tipul de persoană căreia s-ar putea să-i placă respectiva afacere.

  Dar dacă am avut o experienţă negativă? Pot spune ceva negativ?

  Sigur că da. Vrem să auzim experienţele tale şi bune şi rele. Fii sigur că incluzi toate detaliile şi faptele relevante.

  Dar fie că e un review pozitiv, fie că e negativ, ţine minte că opiniile tale sunt în general protejate, dar postarea de informaţii false poate avea consecinţe legale.

  Adiţional, pentru a combate spamurile în review-uri şi pentru a asigura credibilitatea notelor de pe Cursdelimba, noi suprimăm automat un număr foarte mic de review-uri scrise de persoane care nu sunt parte din comunitatea noastră internaţională vibrantă.

  Prin accesarea, navigarea, indexarea, folosirea fragmentată sau de oricare alt fel a website-ului de la adresa www.curs-de-limba.ro, sunteţi de acord cu Termenii de utilizare, cu politica de confidenţialitate sau cu orice alte ghiduri, reguli sau termeni adiţionali la care se face referire aici. Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii de utilizare. Accesul sau folosirea Site-ului constituie acceptarea Termenilor de utilizare. Dacă nu sunteţi dispuşi să respectaţi Termenii de utilizare, nu accesaţi Siteul.