Şcoli de limbă engleză | Review-uri de cursuri şi şcoli de limbi străine | Studiul limbii în şcoli de limbi străine locale

Go

Newsletter

Înscrie-te ca să primeşti ultimele oferte, review-uri şi articole

 1. Despre noi


  Ce este Cursdelimba?

  Curs-de-limba.ro este un nou tip de website care te va ajuta să îţi schimbi modul în care cauţi online cursuri de limbă.
  Curs-de-limba.ro reprezintă un mod simpatic şi uşor ca să găseşti, să recomanzi şi să vorbeşti despre ce este excelent sau mai puţin excelent în privinţa experienţei tale lingvistice în străinătate.
  Ştii deja că cel mai bun mod de a găsi cel mai bun loc să înveţi o limbă străină este întrebându-ţi prietenii sau alţi consumatori. Curs-de-limba.ro permite acest lucru repede şi uşor colectând şi organizând recomandările studenţilor într-un singur loc convenabil.

  Cursdelimba este...

  Ghidul suprem de cursuri de limbă care ascultă vocea comunităţii şi redă observaţii cinstite şi aduse la zi în legătură cu ofertele de cursuri de limbă de la Beijing până la Vancouver.
  Pur şi simplu oameni reali, scriind review-uri reale şi oferind o experienţă autentică.
  Un loc primitor şi amuzant pentru studenţi, unde pot împărtăşi experienţele pe care le-au avut cu şcolile de limbă locale.
  Comunicare directă amplificată.
   
  Împărtăşeşte-ţi experienţa ta prin directorul nostru de curs de limbă şi ajută-i pe alţii să ia decizii mai informate.